BEAUTY AVENUE – FAHION STYLE & FUN – GRAND OPENING

BEAUTY AVENUE – FAHION STYLE & FUN, 10 СЕПТЕМВРИ, Emil Kolev “ Fashion Center Beauty Avenue “ и “ 1¯st Avenue Restaurant “ В една вечер, два обекта с общ бранд отвориха врати. Собственичката Ивета Трифонова успя умело да съчетае откриването на център за мода и красота и бутиков ресторант.

Отбрани личности от светския елит бяха поканени и уважиха с присъствието си събитието. В центъра те успяха да се запознаят с предлаганите услуги и да се насладят на ревюто “ Късно лято „, с дизайнер Ивета Трифонова. Вечерта завърши в изисканата обстановка на ресторант “ 1¯st Avenue „, където гостите опитаха изтънчено авторско меню и се забавляваха на изпълнението на група “ Иволюшън“.

По време на коктейла гостите дегустираха вина на най-иновативната винарска изба Катаржина Естейт – Contemplations Merlot & Malbec, Contemplations Sauvignon Blanc и Chardonnay, както и елегантното Le Rose. За Beauty Avenue – Fashion Style & Fun: Първият в страната център на красотата, модата и стила, съчетаващ всичко необходимо, за да се преобразите „от глава до пети” – вече е факт!

Разположен на 350 кв. м. Площ, центърът предлага: фризьорски салон и маникюр; СПА и wellness терапии; бутик за дрехи, обувки и аксесоари; шивашко ателие и туристическа агенция. Идеята за уникалния интериор на бутика, принадлежи на собственичката Ивета Трифонова и е вдъхновена от романтиката на улиците в Тоскана.

Помощта за изпълнението й е дело на дизайнерката Павлина Христева. Да приветстваме откриването на „Fashion Center Beauty Avenue”! За колекцията “Късно лято”: В ефектно и елегантно ревю, с топ моделите на МА “Визаж”, бе представена колекцията “Късно лято”. Дизайнер на авторските, бутикови облекла е Ивета Трифонова.

В десените е заложено на флоралните мотиви. Завършващ ансамбъла акцент в дефилето, бяха обувките и чантите на марката “Roberto Botticelli”. Очаквайте колекцията есен – зима на дизайнерката Ивета Трифонова, на 25-ти септември!

+There are no comments

Add yours